APK voor jouw Navigatiesysteem

APK voor jouw Navigatiesysteem

Klik op deze link voor site Waypoint

Namens het hele team van WayPoint wensen wij iedereen het allerbeste in 2019. We hopen op een mooi seizoen met lekker weer waarin u vele kilometers kunt maken. Of dat nu met de motor, met de auto, met de camper, met de fiets, wandelend of sportend is, wij zullen als altijd weer proberen te helpen om je doel te bereiken. Dat doen we al sinds onze start in 1999, dus eind 2019 bestaan we 20 jaar! Daar gaan we een feestje van maken. Maar het duurt nog even voor het zover is. 2019 gaan we in ieder geval weer beginnen met de actieweek!

De Actieweek
Vele klanten kennen onze unieke APK-week en zitten er al op te wachten. In deze week mag iedereen langskomen met zijn of haar GPS. Onze specialisten kijken deze dan na, maken hem schoon, ontdoen deze van onnodige bestanden en zorgen er dus voor dat je GPS toestel weer helemaal klaar is voor het nieuwe jaar.

De 2019 APK-week start dinsdag 8 januari en gaat door tot en met zaterdag 12 januari! We zullen alle toestellen onder handen nemen, of deze nu wel of niet bij ons gekocht zijn. We hebben alleen 1 belangrijke (logistieke) wijziging voor dit jaar, tijdens de APK-week zijn onze vestigingen in Hilversum en Venray gesloten. De collega’s uit die vestigingen moeten bijspringen in andere vestigingen zodat we daar een maximale bezetting hebben. In de 2 weken na de eigenlijke actieweek kun je in Hilversum en Venray alsnog terecht voor de gratis APK van je toestel. Dus (alleen) voor Hilversum en Venray van 15 t/m 26 januari en voor de andere vestigingen van 8 t/m 12 januari.

(p.s.) Voor ons zijn de vestigingen in Leek en Notter het dichtste bij. Kijk op de site voor de 7 vestigingen